FOTO: Twitter

(VIDEO) KAKAV SHOW! Ultrasi šokirali voditelja odgovorom kako unose baklje na stadion

Autor: Željka Orešković

Ovako nešto ne viđa se često

Jedno pitanje koje se uvijek “vuče” uz navijače i bakljade jest kako su uopće pirotehnička sredstva unijeli na stadion. Pokraj zaštitara i pretresa oni svejedno uspjevaju napraviti bakljadu, a novinari iz Tunisa odlučili su odgovoriti na “vječno pitanje”.

Voditelj je u emisiji na nacionalnoj televiziji ugostio dvojicu lokalnih navijača te ih je pitao kako unose baklje na tribine, Jedan od njih odgovorio mu je kako ne bi smjeli prelaziti “crvenu liniju” kada se radi o takvim stvarima.

Nakon toga upitao je: “Ovdje imate sigurnosne kamere i detektore na vratima studija?”, voditelj mu je na to potvrdno odgovorio, a nakon toga ona je izvukao baklju i zapalio ju u studiju. Ubrzo je isto napravio i njegov prijatelj, a voditelj je u šoku gledao što se događa.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.