(VIDEO) HOROR NA UTAKMICI U BOSNI! Huligani uletjeli na teren i brutalno prebili suca

Autor: Bruno Herljević

Utakmicu niželigaškog BiH nogometa između Poleta iz Palanke i Omazića 1937, obilježio je doista užasan incident. Naime, gosti su pobijedili s 1:0, a domaći huligani utrčali su u teren i napali suca Huseina Svrakića koji je na kraju jedva izvukao živu glavu.

Navijači, nezadovoljni suđenjem, udarali su sirotog suca nogama i bokserima i to njih dvadeset na njega samoga. Srušili su ga na travnjak i mlatili divljački, a nakon što su završili sudac se nekako pridigao i uspio pobjeći u svlačionicu gdje su ga zaštitili do dolaska policije.

 

“Grupa od 20-ak momaka je utrčala na teren i počeo sam bježati. Ipak, oborili su me na pod, udarali nogama, udarali bokserima, ne znam više ni šta se sve događalo…Uspio sam se nekako izvući, ni sam ne znam kako, te sam počeo bježati i stigao do domaće svlačionice gdje su me zaštitili domaći nogometaši do dolaska policije. Kasnije sam završio u bolnici, gdje su ustanovljeni udarci u predjelu glave i leđa”, rekao je sudac za Sportsport.ba

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.