Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

(VIDEO) DINAMOVCE OČEKUJE NEUGODNO IZNENAĐENJE: Znate li što navijači Young Boysa rade u 75. minuti?

Autor: Bruno Herljević

Dinamo u play-offu Lige prvaka igra protiv švicarskog prvaka, Young Boysa iz Berna, momčadi koja je nakon dugo godina svrgnula Basel s trona i priredila rijetko viđenu senzaciju u tamošnjem prvenstvu.

Young Boys se može, osim dobrom igrom, pohvaliti i zanimljivim navijačima. Naime, u prosjeku ih na utakmice, na njihovo Stade de Suissu dolazi oko 15 tisuća, a kreiraju fantastičnu atmosferu pa čak i na gostujućim utakmicama.

Na utamici s Dinamom bit će ih dvostruko više jer stadion je rasprodan i navodno će biti više od 31 tisuće ljudi. Svojevrsni ‘trademark’ navijača Young Boysa jest ludilo koje nastaje u posljednjih 15 minuta utakmice.

U 75. minuti službeni spiker na stadionu uzvikne: ‘A sada, posljednjih četvrt sata’! Tada nastaje totalni kaos na tribinama i svi ustaju sa sjedalica te se kreće s glasnim navijanjem i pljeskom.

Ono što je posebno zanimljivo, YB zabija puno više golova u tih zadnjih 15 minuta i to čak i na gostovanjima. Dinamo bi se trebao i zbog toga zabrinuti.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.