Photo: Facebook

(VIDEO) BBB PROSLAVILI ROĐENDAN I POSLALI PORUKU: Evo što misle o aktualnim problemima Dinama, poruke su bombastične!

Autor: Dnevno.hr

Navijačka skupina “Bad Blue Boys” proslavila je ovoga vikenda, odnosno za vrijeme subotnje utakmice Dinama protiv zaprešićkog Intera njen 33. rođendan. Osnovani 1986. godine, popularni “Boysi” već više od tri desetljeća čuvaju zagrebačku kulturu i čast. Njihova ovogodišnja proslava ponovo se dogodila na tribini, tamo gdje to nije bio slučaj već duže vrijeme.

“Hoću da živim onom što volim, i da ga nosi pjesma sa sjever, hoću udisati miris baklji i nastaviti putem kojim idu najodvažniji.” Tako je glasila navijačka poruka, a osvanuo je i videozapis slavlja.

Također, Boysi su se prisjetili tragično preminulog i nikad prežaljenog mladog hrvatskog nogometaša Zadra Hrvoja Ćustića, kojem je prije tri dana bila godišnjica pogibije. Ćustić je 29. ožujka 2008. godine, na prvenstvenoj utakmici protiv Cibalije, glavom udario u zid, a par dana kasnije od posljedica tog udarca je i preminuo…

Inače, Dinamo je u utakmici ovoga vikenda svladao Inter s 1:0, a već ga u srijedu čeka gostovanje u Splitu gdje će se igrati novi veliki derbi protiv Hajduka.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.