Photo: Igor Kralj/PIXSELL

SVJEDOČILI SU HORORU VATRENIH UŽIVO! Evo kako su hrvatski navijači koji su bili u Elcheu komentirali poraz

Autor: HINA/B.H.

Oko 300 navijača Hrvatske pratilo je na stadionu Martínez Valero najteži poraz u povijesti hrvatske reprezentacije nakon čega nisu krili svoje razočaranje igračima na terenu.

“Duboko smo razočarani, ovo nismo očekivali”, rekao je Hini jedan 50-godišnji navijač iz Osijeka. “Prevalili smo dugačak put, skupo nas je koštao dolazak ovdje pa mislim da nismo zaslužili ovakvo nezalaganje igrača na terenu”, dodao je.

Nakon poraza od 0-6 nekoliko je igrača predvođenih braničem Domagojem Vidom krenulo prema tribini pozdraviti hrvatsku publiku koja im je unatoč svemu pljeskala. Ostali su krenuli prema svlačionici.

“Sve je ovo jako čudno, ne mogu vjerovati da su se ovako predali. Ovo je bilo doista ispod svake razine”, komentirao je drugi navijač iz Slavonije. Na stadionu u Elcheu isticale su se zastave navijača iz Zagreba, Zaprešića, Aachena, Berna…

Nitko nije mogao niti zamisliti ovakvu predstavu nakon srebrne medalje osvojene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Ako sada ne proradi u njima nekakav dišpet bojim se da ćemo teško stradati i protiv Engleza. Ovo je samo ohrabrilo Englesku koja će sigurno jurnuti po tri boda”, dodao je navijač. Hrvatska idući mjesec dočekuje Englesku na Rujevici u drugom kolu Lige nacija.

Oko 32.000 španjolskih navijača pljeskom je pozdravilo hrvatske nogometaše kada su istrčali na stadion, nagradivši time njihov rezultat i zalaganje sa Svjetskog prvenstva. Luku Modrića i Ivana Rakitića, igrače Real Madrida i Barcelone, posebno srdačno su pozdravili. Jedan mali dječak u dresu Real Madrida s Modrićevim imenom na dresu bio je u pratnji majke u španjolskom dresu. “Volim Modrića, sviđa mi se kako igra”, rekao je uoči utakmice.




Nakon nje niti španjolskim navijačima nije bilo jasno što se dogodilo s reprezentacijom koja je bila na korak do osvajanja Svjetskog prvenstva. “Nevjerojatno. Ne razumijem što se dogodilo”, komentirao je Vicente, 48-godišnji recepcionar lokalnog hotela. “Žao mi je zbog Rakitića jer sam veliki navijač Barcelone”, dodao je.

Rakitić je u utorak stoti put nastupio za reprezentaciju.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.