SVI NA SJEVER: Okupljaju se navijači Dinama iz cijelog svijeta, opet će se slaviti na mjestu sreće!

Autor: Dnevno.hr

Bad Blue Boysi nedavno su napunili 33 godine postojanja. Odlučili su rođendan proslaviti “s odgodom”, uslijed Dinamovih europskih susreta, i to će napraviti na subotnjoj utakmici protiv Intera na Maksimiru. Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da su rođendan na svojoj, sjevernoj maksimirskoj tribini, proslavili davne 2012. godine. Čitavu sezonu pozivaju navijače da dolaze i na HNL, a ne samo europske utakmice, ali su pred ogled s Interom to digli na višu razinu, posebno s obzirom na glasine o novim strujama koje planiraju preuzeti klub. Smatraju kako prava oporba mogu biti samo ako budu brojni i glasni, što planiraju pokazati u subotu.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Prošli rođendan obilježili smo prosvjednim korteom do stadiona na jakoj kiši, u sklopu akcije “ne prodaje se svetinja” i pokazali i sebi i svima što sve može navijačka upornost i tvrdoglavost.

Privatizacija Dinama je zaustavljena, a danas se nalazimo pred novim izazovima.

Ove godine, zbog produžene europske sezone, odluka je pala da se rođendan obilježi ove subote na našoj tribini. Uz događanja ovog proljeća i neku novu energiju koju donose mladi navijači, polako ali sigurno Bad Blue Boysi se vraćaju tamo gdje su stali i na svima je da to sad podrže.

Puno toga se može iščitati iz jučerašnjeg priopćenja BBB i koliko je važno da se nekakvi šuplji izgovori za nedolazak ostave doma, na istočnoj ili zapadnoj tribini i da se ove subote dođe na sjever.

SUBOTA, 16:30, SVI NA SJEVER!”




Pozivu su se priključile gotovo sve podružnice i kvartovi.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.