Photo by Enrico Locci/Getty Images

ŠTO SE DOGAĐA ZA SVIJETOM? Navijač Cagliarija umro za vrijeme utakmice, gosti mu pjevali: ‘Moraš umrijeti’!?

Autor: Dnevno.hr

Talijanski nogometni prvoligaš Cagliari, klub u kojem nastupa i bivši kapetan hrvatske izabrane vrste Darijo Srna, potvrdio je službenim kanalima komuniciranja da je na tribinama tijekom utakmice odigrane u petak (Cagliari – Fiorentina 2-1) jedan navijač njihova kluba preminuo.

Ime nesretnog 45-godišnjaka je Daniele Atzori za kojeg talijanski mediji navode da je život izgubio zbog srčanog udara kojeg je doživio dok je s tribina pratio utakmicu. Liječnici su ga pokušali spasiti, no pomoći mu nije bilo.

Uz tragičnu vijest stiže i informacija koju prenosi sardinijski dnevnik La Nuova Sardegna o užasnoj reakciji desetina navijača suparničke momčadi koji su trenutke njegova spašavanja popratili uzvicima i pjesmom – ‘moraš umrijeti’. Odvratnost manje grupe tih navijača popraćena je gađenjem ostalih.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.