foto HINA/ BETAPHOTO/ BRANISLAV BOZIC

SPLITSKI HULIGAN NAPUSTIO BEOGRADSKI ZATVOR: Imao nagnječenje mozga i slomljenu vilicu

Autor: Željka Orešković

Dobro vladanje bila mu je karta za raniji odlazak kući

Damir Tovarović, jedan od huligana koji su sudjelovali u tučnjavi na 156. po redu derbiju između Partizana i Crvene zvezde, pušten je iz zatvora. Javio je to Kurir, koji navodi i da Hrvat ide kući ranije od isteka kazne od pet mjeseci zatvora, zbog dobrog vladanja.

Zatvorsku kaznu služio je u KPZ Sremska Mitrovica, nakon što je priznao sudjelovanje u spomenutim neredima, do kojih je došlo u prosincu 2017. godine.

“S obzirom na to da je odslužio kaznu, sljedeće tri godine  neće smjeti u Srbiju, budući da mu je sporazumom, u kojem je priznao nasilničko ponašanje, osim kazne zatvora izrečena je i mjera zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od tri godine”, prenio je Kurir objašnjenje neimenovanog sugovornika.

Zbog nereda na utakmici Partizan-Crvena zvezda 13. prosinca i tučnjave u kojoj je ozlijeđeno najmanje 20 osoba, uhićeno je 26 izgrednika, među kojima i šestorica državljana Hrvatske, a osumnjičeni su i pritvoreni zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

Tovarović je u tučnjavi “zaradio” nagnječenje mozga i prijelom vilice.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.