SKANDALOZNI NAPISI IZ SRBIJE! Kolindu usporedili sa seks-bombom i prozvali ‘missicom mokre majice’

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, prošle je godine bila tema brojnih europskih medija, pa samim time i ovih regionalnih. Zanimljivo, predsjednica je u žižu zbivanja dospjela zbog svojih sklonosti žestokom navijanju, a nedavno je o njoj ugledni francuski L’Equipe pisao na čak tri stranice. Pohvalili su njezino strastveno navijanje i istaknuli kako je među rijetkim dužnosnicima neke države koji toliko slobodno navijaju na sportskim natjecanjima.

Dakako, ima i onih koji ističu kako predsjednica na utakmice odlazi navijati samo kako bi time osigurala što više glasova svojih birača, ali ima i onih koji prelaze svaku granicu dobrog ukusa u komentiranju i uspoređivanju.

Srpski je Kurir objavio članak u kojem je Kolindu Grabar-Kitarović proglasio “navijačicom godine”.

“Nema sumnje da svako Svjetsko nogometno prvenstvo u orbitu slavnih izbaci po jednu zgodnu cicu koja je s tribina nesebično pružala podršku svojim ljubimcima, ali ovog puta sve djevojke poput legendarne Larisse Riquelme nisu bile ni blizu Kolinde koja je pokazala nesvakidašnju navijačku strast”, piše to srpski medij za predsjednicu.

“U prijevodu – džabe su se prsate cice montirale za SP, jer ih je jedna sredovečna plavuša lagano otpuhala”, naglašavaju dalje.

Potom su istaknuli kako je predsjednica grlila sve koje je stigla…




“Dijelila je zagrljaje šakom i kapom! Grlila je nogometaše, sekektora, protivničke igrače, visoke dužnosnike, Macrona, Putina, redare na stadionu”, piše srpski medij.

Iskopali su i trenutak kada je predsjednica ljubila pehar. “U trenutku kada je kapetan Francuske trebao dapodići ‘zlatnu boginju’, Kolinda je na momenat zaustavila ceremoniju kako bi cijelivala pehar. Iako nikome nije bilo jasno (a nije i dalje) zašto je predsjednica Hrvatske poljubila trofej, očigledno da je riječ o nekom nepoznatom ritualu”, piše Kurir.




Predsjednica je na dodjeli odličja i pehara odbila izaći s kišobranom, za razliku od ostalih dužnosnika i zbog toga je pokisla, a Srbi je nazivaju ‘missicom mokre majice’.

“Dok je osiguranje ostalih službenika otvorilo kišobran kako ni jedna jedina kap kiše ne bi pala na njih, služba osiguranja predsjednice Hrvatske je zatajila i ona je ni kriva ni dužna ponijeela titulu “miss mokre majice”.

Dakako iskopali su i fotografiju Paninijeve sličice s Modrićem na kojem se vidi i predsjednica i naglasili kako je potpuno zasluženo navijačica godine.

“Rekli bismo potpuno zasluženo poslijee onoliko napora da se nađe u svakom kadru, a na kraju i u albumu sa sličicama”, završava Kurir.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.