Screenshot/ Ilustracija

NAVIJAČKI KAOS U ITALIJI: Bolognini huligani napali Torinove navijače!

Autor: Željka Orešković

Novi navijački neredi u Italiji i to nakon što se tamošnji državni vrh sablaznio nad rasističkim vrijeđanjem Napolijeva stopera Kalidoua Koulibalyja i smrti Interova navijača. Oglasili su se i kazali kako prema huliganstvu i rasizmu imaju nultu toleranciju, ali to baš ništa ne znači Bologninim huliganima.

Talijanski mediji objavili su kako su Bolognini ultrasi u jutarnjim satima priredili sačekušu na odmorištu autoceste prema Rimu za Torinove navijače, koji tamo putuju na utakmicu Lazija i Torina. Njihov autobus gađali su kamenjem i razbili nekoliko stakala, a s mjesta zločina pobjegli su prije dolaska policije.

Srećom, nitko nije ozlijeđen i zabilježena je samo materijalna šteta.

Podsjećamo, u srijedu su, tijekom i nakon utakmice Intera i Napolija u Milanu, izbodene četiri osobe. Jedan muškarac, Intervo navijač, preminuo je u bolnici nakon što ga je udario kombi pun Napolijevih navijača. Prijetilo se čak i suspenzijom prvenstva, ali odlučeno je da se liga nastavi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.