Photo: Twitter

NAVIJAČI POKUCALI NA RAKITIĆEVA VRATA! ‘Izađi, došli smo razgovarati o tvom ponašanju!’ Evo što se dogodilo…

Autor: Dnevno.hr

Navijački zanos ne preže ni pred čime. A najvatreniji ‘tifosi’ Barcelone i dalje se ne mire s ispadanjem njihova kluba od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka. Jednostavno, ne mogu to probaviti.

Sportski list AS piše da su navijači, oni najvatreniji iz radikalne navijačke skupine Boixos Nois, otišli pred kuću Ivana Rakitića kako bi popričali o njegovu ponašanju.

Zanimalo ih je zašto je Rakitić odmah nakon utakmice u Liverpoolu išao u Sevillu, a on im je u par minuta razgovora pojasnio da je išao iz obiteljskih razloga i da nije imao namjeru nikoga uvrijediti, pogotovo navijače.

Objasnio je da je imao namjeru da njegov posjet prođe nezapaženo te čim je saznao da su fotografije njegova dolaska procurile na internet, tražio da ih maknu.

Na svu sreću, razgovor se završio u mirnom tonu i susret je prošao bez incidenta.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.