Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

‘NAŠ HAJDUK’ IMA NOVE ŠEFOVE! Bivši tajnik Torcide preuzeo udrugu

Autor: Željka Orešković

Hoće li se svejedno nastaviti sukobi sa Štimcem?

“Naš Hajduk” ima novovodstvo, izabrano na skupštini udruge. Novi predsjednik je Toni Baletić, bivši tajnik Torcide.

“Zahvalio bih prethodnicima, ljudima s kojima smo prethodne četiri godine surađivali kao Torcida”, kazao je Baletić, koji je zauzeo mjesto Petra Vidovića.

Svoje mjesto u udruzi napustio je i tajnik Ivan Rilov:

“Ovo su bile četiri najbolje godine u mom životu. Zapravo, ne četiri, nego šest, koliko sam volontirao. Ovo su godine u kojima sam najviše napredovao kao čovjek. Želim reći da nisam bitan ja nego ideal, s kojim želimo da naš klub bude u skladu. Želim da se nikad ne prestanemo boriti za svaki pedalj vrijednosti koji čine ideal u kontekstu kluba i cijelog društva. Možemo biti poraženi jedino ako odustanemo. Vrijednosti o kojima govorimo oblikuju vaše živote, a oblikovat će i živote vaše djece. Pa vi sada vidite je li vam to važno. A Hajduk je ogledalo uspjeha svih tih vrijednosti”, kazao je Rilov, kojeg je, pak, zamijenio Luka Domikulić.

Plan prihoda za 2019. godinu je 8.726.992 kuna, od čega se 3.300.000 odnosi na članarine. Ostatak su donacije, a planirani rashod iznosi 2.148.778 kuna.

Članova ima 36.719, od čega ih je u Splitu 6.088, ukupno u Hrvatskoj 29.220, a broj članova u inozemstvu 7.499. Ukupno ih je 24.898 punoljetnih, a 11.821 maloljetnih.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.