Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

NAJJAČA PODRŠKA VATRENIMA: Postavili 25-metarsku zastava na Banovini

Autor: Hina

 Na zgradi Banovine, u kojoj je smještena splitska Gradska uprava, u nedjelju je istaknuta 25-metarska državna zastava kao znak potpore hrvatskoj reprezentaciji koja na Svjetskom nogometnom prvenstvu igra finalnu utakmicu s Francuskom, splitske ulice preplavila su vozila sa hrvatskim zastavicama.

“Zastava na Banovini istaknuta po naputku gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i na taj način želimo odaslati poruku kako je Split svim srcem uz našu reprezentaciju u finalnom meču protiv Francuske,” rekao je za Hinu Mate Omazić, pročelnik službe za društvene djelatnosti u splitskoj Gradskoj upravi.

 Dosadašnja fan zona u splitskom Đardinu proširena je za dva i pol puta kako bi mogla primiti što veći broj zainteresiranih koji u Splitu na otvorenom žele gledati utakmicu između Hrvatske i Francuske.

 Na pozornici na sredini Rive postavljen je veliki ekran dimenzija četiri puta dva metra za gledanje utakmice, naveo je Omazić.

Splitske ulice preplavljene su vozilima zakićenim hrvatskim zastavicama, a atmosferi pridonose i lokalni elektronički mediji koji cijeli dan emitiraju uglavnom domoljubne i navijačke pjesme.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.