Photo: Facebook

KAOS U MEĐIMURJU: Iživcirani navijač napadao suce na utakmici i vrijeđao policajce, čeka ga kazna

Autor: Dnevno.hr

Nedjeljna nogometna utakmica u Pušćinama nedaleko od Nedelišća, domaćina NK Pušćine i NK Poleta pretvorila se u pravu dramu nakon što je oko 18 sati 54-godišnji muškarac napravio scenu i napao nogometne suce.

Policija je izvijestila kako je 54-godišnjak suce i vrijeđao.

“Zaprimljene su kaznene prijave zbog kaznenih djela prijetnje te se provode kriminalistička istraživanja. Nadalje, 54-godišnjak je vrijeđao policijske službenike raznim pogrdnim riječima te je, uz uporabu sredstva prisile, uhićen. Protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom odjelu, općinskog suda. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju”, poručili su iz PU međimurske.

Inače, sudac susreta bio je Dino Kramar, koji je dosudio tri jedanaesterca za goste, isključio domaćeg igrača, a na službenom Facebook profilu kluba dodaju i kako je dosudio “brdo diskutabilnih prekida igre”. Gosti su slavili sa 5:0.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.