JOŠ I OVO! Policija omela povratak igrača Hajduka kući, držali ih u autobusu bez razloga?

Autor: Dnevno.hr

Teško je zapravo i pobrojiti sve ono što se događalo na utakmici Slaven Belupa i Hajduka proteklog vikenda u HNL-u. Odnosno, da budemo precizniji, što se sve događalo prije i nakon tog susreta. Hajduk je slavio rezultatom 2:1 u vrlo kontroverznoj predstavi kojoj je prethodio jedan oblik diskriminacije. Naime, kartu za utakmicu mogli su ispočetka dobiti samo oni koji su iz Koprivnice i pet županija koje joj gravitiraju…

To znači da se zabranio dolazak na utakmicu praktički svim navijačima Hajduka, Nakon toga počele su prijetnje tužbama pa je policija pustila Torcidu na stadion, ali vrlo sporo, što je dovelo do toga da su neki navijači Hajduka ušli na tribine duboko u drugom poluvremenu utakmice,

Nakon što je ona završila pojavila se slika pretučenog šefa osiguranja Slaven Belupa kojeg je navodno izudarao jedan igrač domaće momčadi zbog toga što mu obitelj nije mogla doći na utakmicu. A policija si je također zadavala posla.

Naime, na Facebook stranici “Balkanski navijači” koja se bavi navijačkom subkulturom i navijačkim događanjima u regiji, piše kako je policija upala u autobus igrača Hajduka i bez povoda ih držala unutra 15 minuta:

“Nakon torture nad navijačima, sada je došao red na igrače. Prvo su navijači puštani na utakmicu u Koprivnici što se sporije moglo, tako da ih se dobar broj uključio tek u drugom dijelu utakmice, da bi sada i igrači Hajduka bili- zaustavljeni. Dobro, to da su zaustavljeni od strane policije, možda i nije toliko sporno, no zadržani su bez očitog povoda 15-ak minuta, na putu iz Karlovca prema Splitu.

Kao policija se drži zakona, barem kada su drugi u pitanju, no na sebe nekad zaborave! Tako je danas prometni policajac svoj posao obavljao- bez kape na glavi, što je nedopustivo i nije po pravilima službe! Valjda je od žurbe da zaustavi pobjednike iz Koprivnice- jednostavno zaboravio”, stoji u opisu događaja na Facebook stranici Balkanski navijači.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.