Screenshot

ISPOVIJEST BIVŠEG VOĐE GROBARA: Progovorio o splitskim huliganima i otkrio zašto je izbila tučnjava

Autor: Bruno Herljević

Bivši vođa navijačke skupine Partizana, zloglasnog Alkatraza, Miloš Radisavljević Kimi, povratnik je na tribine tog beogradskog kluba nakon što je neko vrijeme bio neaktivan. Radisavljevića su srpski mediji zapazili prošle nedjelje u dvorani Poionir na utakmici ABA lige između Partizana i Zadra. Bio je na dijelu tribine na kojoj su smješteni navijači iz “opozicijske” frakcije.

Miloš Radisavljević odlučio je progovoriti o svojem povratku na tribine, kao i o svemu što se događa na tribinama Partizana, a dotakao se i nedavnog brutalnog okršaja na stadionu u Humskoj u kojem su sudjelovali i hrvatski državljani.

Radisavljević tvrdi kako Jug, odnosno tribinu Partizana kontroliraju ljudi koji nemaju veze s navijačima.

“Sada se i gradovi dijele, jedni su s nama, drugi su s njima. Ja samo kažem svim Grobarima da ne slušaju više te laži. Mi ne želimo rat i nećemo se krviti s našom braćom Grobarima. Nadamo se da ćemo uskoro biti na istoj strani. Nama problem predstavlja tek pet, šest ili sedam ljudi”, kazao je Radisavljević.

Kaže kako je bio na tom notornom 156. vječnom derbiju, ali nije bio na Jugu gdje su bili Hrvati, već na Zapadu. Tvrdi da Hrvate ne poznaje. “Nemam pojma tko su oni. Nema to veze s borbom za prevlast, to je posljedica bijesa koji se godinama skuplja zbog nenavijačkih stvari koje se događaju na tribini. Bilo je perioda kada je naša tribina išla uzlaznom putanjom i kada je mjerilo bilo ljubav prema klubu. Onda dolazi do nove podijele”, kazao je Kimi.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.