HRVATIMA PRIJETI BRUTALNA KAZNA: Sudjelovanje u krvavom sukobu navijača skupo će platiti

Autor: Željka Orešković

Već danima piše se o divljačkom obračunu navijačkih frakcija na Partizanovom stadionu. Oni su se borili za prevlast, a među njima su bili i Hrvati, točnije, njih šestorica.

Točan razlog još uvijek se ne zna, a navodi se kako je do sukoba došlo i kako bi jedna od frakcija zadobila nadmoć na narko tržištu, ali i da su Hrvati angažirani kako srpski navijači ne bi morali otkrivati svoja lica i svoje identitete.

Hrvatski navijači, iako, navodno, dobro plaćeni, uvalili su se u velike probleme. Jedan od njih je u bolnici s teškim ozljedama, a ostalih pet je u pritvoru.

Srpski mediji pisali su kako je u cijelu priču uključen i jedan hrvatski tajkun koji je, navodn, vraćao uslugu svog srpskom prijatelju. Napominju kako ništa od ovog nisu službene informacije, ali sa sigurnošću znamo koliku kaznu bi mogli dobiti Hrvati.

Naime, vođama sukoba prijeti zatvorska kazna od deset do 12 godina, dok bi sudionici mogli iza rešeteka provesti osam do deset godina.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.