Photo: Twitter

HAJDUKOV POVJERENIK IZGUBIO KOMPAS: ‘Nabijem vas na k**u, na koljenima ćete moliti da igrate u Splitu!

Autor: Dnevno.hr

Ime Hajdukova povjerenika za navijače dobro je poznato u tim krugovima. Kristian Petric opet je rasplinuo vatre jednom svojom objavom na Facebooku u kojoj je oštro kritizirao čelne ljude HNS-a. Dogodilo se to nakon poraza Hajduka od Osijeka u finalu Kupa Hrvatske za pionire.

“Najteže mi je, kao i svakom čovjeku, vidjeti suze bespomoćne djece koju potkradaju ‘veliki Hrvati’ koji obavljaju dužnosti unutar HNS a (svi zajedno imaju pet dana Domovinskog rata). Poruka je: da vas sve zajedno nabijem na kitu jer ćete na koljenima doći moliti da igrate u Splitu” napisao je Petric na Facebooku uz poruke “Hrvatska u srcu” i “HŽV”.

Petric, bivši pripadnik Specijalne policije i čelnik Udruge veterana Domovinskog rata i prijatelja, cijeli rat prošao je na prvoj crti. U obrani i oslobađanju Hrvatske sudjelovao je na svim ratištima, što je potkrijepio i objavom svog ratnog puta.

“Ovo ne radim kako bih sebe promovirao kao ‘velikog Hrvata’, iako sam po nekim dužnosnicima ‘orjunaš’, nego kao poruku ‘velikim Hrvatima’ iz HNS-a koji potkradaju bespomoćnu djecu”, objašnjava Petric.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.