Facebook

(FOTO) ŠOKANTNE IZJAVE HASANBEGOVIĆEVA VIJEĆNIKA! Nazvao Riječane ‘Srbima i Delijama’ zbog navijačkog incidenta

Autor: Bruno Herljević

Splitski gradski vijećnik stranke Zlatka Hasanbegovića, Neovisni za Hrvatsku, Martin Pauk, gadno je uvrijedio Riječane i pripadnike navijačke skupine Armada. Oglasio se zbog navijačkog rata između Torcide i Armade koji traje posljednja dva dana.

Kao što smo ranije pisali, na pravoslavni Badnjak riječka je Torcida, vrlo ružnim transparentom, ‘čestitala’ pravoslavni Božić i pritom Riječane nazavla ‘četnicima’.

Armada je odgovorila dolaskom u Split i fotografiranjem ispred sjedišta Torcide s puno blažom retorikom, dakako. Poručili su Torcidi: “Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći”!

E sada, iz samo njemu poznatog razloga, Pauk je odlučio ‘preurediti’ transparent Armade iz postojećeg u: “Delije rečke pokazale ‘moć’, došli u Split na božićnu noć”. S tim da je slovo ‘u’ napravio u obliku ustaškog simbola.

Uz sliku je još napisao: “Polnoćka je prošla, deco iz Armade. Vratite se kući, sarme vam se hlade! Hristos se rodi”.

Podsjetimo, Pauk je prije nekoliko mjeseci imao još jednu kontroverznu i radikalnu izjavu. Za Dalmatinski portal rekao je kako bi migrantima postavio visoku ogradu s bodljivakom žicom i kako bu ju branio mitraljeskim gnijezdom.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.