(FOTO) NAVIJAČKI KONCERT GODINE! Pogledajte kako je bilo na glazbenom spektaklu ‘Dinamovo proljeće’

Autor: Bruno Herljević

Nakon što je Dinamo ostvario veličanstveni uspjeh i izborio plasman u osminu finala Europske lige, Dinamovo proljeće kulminiralo je nezaboravnim petosatnim koncertom u subotu u dvorani II Doma sportova. Tram 11, Kawasaki 3P, Šank i Jura Stublić proslavili su s navijačima Dinama sjajne uspjehe koje je plavi klub ostvario ove sezone i još jednom potvrdili – duh Dinama i urbanog Zagreba i dalje živi.

Koncert su otvorili Šankovci i zapalili Dvojku pjesmama poput „Za kvart“, „Zagreb gori“, „Grad je naš“ i njihovom inačicom pjesme „Mafija izmišlja zakon“, te su okupljenima dinamovcima svih generacija upriličili žestoke melodije Oi! punka, nakon čega su na binu stupili „Tramovci“ sa svojim hitovima koji na najbolji način dočaravaju ubrani štih Zagreba. Više od četiri tisuće navijača Dinama s Jurom Stublićem potom je otpjevalo hitove „Sjećam se prvog poljupca“ i „Srce na cesti“, koje Bad Blue Boysi u svojim inačicama pjevaju na sjevernoj tribini Maksimira, a ovu veliku manifestaciju zaključio je Kawasaki 3P žestokom izvedbom svojih najvećih hitova.
Kao gost iznenađenja pojavio se i zagrebački reper Nered, a cijela dvorana grmjela je prilikom intoniranja Dinamovih himni, kako službene „Nebo se plavi“, tako i neslužbene „Dinamo ja volim“ i ostalih navijačkih pjesama koje možemo slušati na domaćim, ali i gostujućim utakmicama zagrebačkih Plavih.

Na koncertu nije bilo niti najmanjeg incidenta, a isti je potvrdio kako se Dinamo vratio onima kojima je oduvijek i pripadao – Zagrebu, Zagrepčanima i dinamovcima. Nakon Viktorije u četvrtak, pobjede Futsal Dinama nad najvećim rivalom Splitom u petak i subotnjeg glazbeno-navijačkog spektakla u Domu sportova, u nedjelju slijedi „Dinamov after-party“, kada na Maksimir, u derbiju 1.HNL stiže Osijek.
Također, udruga Dinamo to smo mi, organizator cijelog projekta Dinamovo proljeće, napomenula je kako je trajanje izložbe Dinamovo proljeće u Galeriji Kranjčar na Kaptolu zbog velikog interesa produženo do petka 1. ožujka.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.