Photo: Hrvatski vaterpolski savez

(FOTO) KOREJA JE CIJELA CRVENO-BIJELA! Dvije šarmantne dame jutros su navijale za Barakude

Autor: Dnevno.hr

Hrvatski vaterpolisti rano jutros su po našem vremenu s 14:4 pobijedili izabranu vrstu Australije i na taj način fenomenalno započeli njihov put do obrane naslova svjetskih prvaka. I sam izbornik Ivica Tucak je nakon dvoboja s “Aussie Sharksima” rekao da ga je iznenadilo s kakvom su lakoćom njegovi izabranici nadigrali inače vrlo ozbiljnu momčad predvođenu izbornikom Elvisom Fatovićem.

Na tribinama nije bilo bogzna koliko puno gledatelja, Koreanci nisu neka (nisu gotovo nikakva) vaterpolska nacija, a mnogi ni ne znaju pravila tog sporta… Ipak, dvije navijačice u prepoznatljivim hrvatskim bojama privukle su pažnju svih, čak i igrača odnosno stručnog stožera naše reprezentacije koji je kasnije s njima podijelio nekoliko trenutaka za zajedničke fotografije.

I nije se tu završilo, jedna od navijačica i zahvalila se na hrvatskom jeziku na društvenim mrežama Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.