Photo by Matthias Hangst/Getty Images

(FOTO) INCIDENT KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Na teren Barcelone utrčao navijač sa zanimljivom porukom na majici

Autor: Bruno Herljević

U prvoj utakmici polufinala nogometne Lige prvaka Barcelona je na Camp Nou pred 96 000 gledatelja pobijedila Liverpool 3:0 i praktički osigurala plasman u finale.

Barcelona je povela golom Luisa Suareza u 26. minuti, a potom je uslijedio “Messi show”. Argentinski “čarobnjak” je u 75. povisio na 2:0, a priču je zaključio fantastičnim golom iz slobodnog udarca s više od 25 metara.

Utakmica je obilovala lijepim potezima i golovima, ali bilo je tu još svega, od kardinalnih sudačkih pogrešaka do nesportskih poteza, ali mnogima je promakao kratak prekid utakmice. Naime, u jednom je trenutku na travnjak utrčao navijač sa zanimljivom porukom na majici.

“Sloboda za političke zatvorenike” pisalo je na majici, što je očito poruka španjolskim vlastima koje su uhitile nekoliko katalonskih političara koji se bore za nezavisnu Kataloniju.

Incident nije trajao dugo. Osiguranje je brzo reagiralo, oborili su navijača i iznijeli ga s terena.

Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.