BRUTALNA TUČNJAVA BBB-a I TORCIDE! Krvavi sukob navijača u Slavonskom Brodu, intervenirali i liječnici

Autor: Bruno Herljević

U petak u poslijepodnevnim satima, oko 18:40, u slavonskobrodskoj ulici Matije Mesića, fizički su se sukobile navijačke skupine Dinama i Hajduka, a jedan je navijač nakon tučnjave zatražio i liječničku pomoć.

Do masovne tučnjave došlo je ispred Kluba navijača Dinama Bad Blue Boys Slavnonski Brod, a napali su ih pripadnici Torcide.

“Policijski službenici odmah su upućeni na mjesto događaja kako bi spriječili daljnji sukob. Jedna je osoba prevezena na ukazivanje liječničke pomoći. Nastavlja se daljnji rad na prikupljanju informacija vezanih za ovaj događaj”, stoji u priopćenju policije.

Do tučnjave je došlo nakon utakmice Futsal Dinama, koja se igrala u Slavnonskom Brodu, a na kojoj je bilo oko 200 navijača.

Doznajemo kako su torcidaši, više od 20 njih, napali prostorije KN kako bi se osvetili za prijašnje tučnjave u kojima nisu dobro prošli. Međutim, nisu se, navodno, ni sada dobro proveli. U Klubu navijača bilo je više od 50 BBB-ovaca i Torcida je navodno dosta loše prošla.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.