Guliver image

NAVIJANJE JE PREKINUTO, A ONDA ŠOK: Navijač preminuo na utakmici Bundeslige

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Velika tragedija šokirala je Njemačku. Naime, tijekom ligaške utakmice  Schalkea i Bayer Leverkusena (0:3) na stadionu je preminuo navijač domaćeg kluba.

Unatoč brzoj reakciji hitnih službi i pokušaju reanimacije, nisu ga uspjeli spasiti. Navijači su primijetili što se događa i prekinuli su navijanje te spustili zastave.

Nažalost, nekoliko minuta po završetku susreta potvrđeno je najgore preko glasnogovornice Schalkea, a izrazima sućuti pridružili su se oba kluba.

Tragedija

“Ovo nažalost dokazuje kako nogomet nije sve, on je poslije ove vijesti pao u drugi plan“, rekao je trener domaćih Thomas Reis po završetku susreta.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli FC Schalke 04 (@s04)

Nakon 26. bundesligaških kola Schalke je pretposljednji na ljestvici, na mjestu koje vodi u niži rang. Leverkusenu, pak, mjesto koje vodi u Europu zasad bježi jedan bod.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.