Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

NAVIJAČE DOČEKUJE POKLON NA POLJUDU! Priprema se velika fešta na tribinama

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Poljud se priprema za utakmicu Hrvatske protiv Walesa, a atmosfera u Splitu je uvijek posebna, za što će se uoči utakmice pobrinuti Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će otpjevati svoje najveće hitove.

Igrači će istrčati na teren poljudske ljepotice u 20 sati i 45 minuta, a da sve to izgleda spektakularno, pobrinuli su se iz HNS-a.

Naime, Hrvatski nogometni savez je odlučio na svaku stolicu na stadionu Poljud staviti po jedan šal hrvatske nogometne reprezentacije, tako da kada Vatreni izađu u grotlo Poljuda svi će na stadionu podići šalove.

Spektakl

Iz HNS-a su mislili i na detalje, tako da svi šalovi nisu jednaki, već su jedni dominantno crveno bijele boje, dok su drugi plave boje, što će još povećati efekt na tribinama prepunog Poljuda.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.