Photo: Marko Prpic/PIXSELL

NASLJEĐUJE LI ŠUKERA? Glavni kandidat otkrio što nas čeka nakon Eura

Autor: I.K.

Hrvatski nogometni savez bi nedugo po završetku dolazećeg Europskog prvenstva mogao dobiti novog predsjednika. Nije se ispunila želja Davora Šukera da ovogodišnja izborna sjednica Skupštine HNS-a bude održana u prosincu, određen je termin 29. srpnja, a to znači da Šuker i definitivno gubi bitku za ostanak na dužnosti predsjednika Saveza.

Kao glavni kandidat za nasljednika spominje se Marijan Kustić, sadašnji izvršni direktor HNS-a. Kustić se ovom pričom pozabavio pred kamerama nakon što se doznalo za datum izborne sjednice HNS-ovih skupštinara, a priču koja se vrti oko njega nije opovrgnuo.

Sadašnji HNS-ov izvršni direktor otkrio je što slijedi.

Čeka trenutak za novi korak

‘Sve će se na vrijeme znati, mislim da ima vremena’, rekao je Kustić, a prenijela je Nova TV.

‘Svatko će imati prostora kandidirati se, pa evo, vidjet ćemo kada dođe trenutak’, dodao je Kustić.

Uloga čelnika ZNS-a

U priči o izborima koji dolaze, važna uloga čeka Zagrebački nogometni savez, koji je do sada za predsjednika kandidirao Šukera. Ovog puta se kao mogući kandidat spominje Tomislav Svetina, predsjednik ZNS-a, a Svetina je i u igri za posao izvršnog direktora ako Kustić postane predsjednik.

Opisujući što je pred njim i ZNS-om, Svetina je najavio da on ne može donijeti odluku o kandidatu za čelnika HNS-a, ako će ga ZNS imati, već o tome odlučuje Izvršni odbor zagrebačke nogometne organizacije.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.