Guliver image

‘NAŠ KRUH JEDEŠ, A ZA ZVEZDU NAVIJAŠ’! Skandal u ‘susjedstvu’: Napali ga, a zasmetala im je samo jedna stvar

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Jedan od najboljih makedonskih košarkaša i sportaša svih vremena, Pero Antić, našao se na udaru svojih sunarodnjaka zbog majice koje je nosio utakmici Makedonije.

Navijačima je zasmetalo što je nosio majicu Crvene zvezde na utakmici nacionalne vrste. Na društvenim mrežama objavili su sliku s tribina te napisali: “Dno.”

To je bio samo početak. Antić je predsjednik njihovog košarkaškog saveza te su mu još napisali: “Naš kruh jede,  a za Zvezdu navija. Sramota!” Jasne su poruke prema Antiću.

Napad medija

Nisu ni tamošnji mediji bili ravnodušni: “Svakako ne bi bio problem da je to bilo na utakmici crveno-belih u Eurolige u Beogradu, ili nekom drugom europskom gradu, ali je sporan izbor za utakmicu u kojoj igra Makedonija.” napisali su

screenshot/Twitter

Zaključili  su oštro: “Tim prije što Antić, kao prvi čovjek KS Makedonije, ima na raspolaganju neograničenu količinu sportske odjeće sa zastavom i grbom naše zemlje, koja bi naravno na adekvatan način predstavljala savez na čijem je čelu, a također bi odavala počast igračima na parketu, koji su u protekle dva destljeća „ostavili kosti” za Makedoniju.”

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.