Instagram

NAKON DUGE BORBE OD KORONAVIRUSA PREMINUO VELIKI TRENER I OTAC NEPORAŽENOG PRVAKA

Autor: J.V.H.

Otac Khabiba Nurmagomedova, Abdulmanap Nurmagomedov, preminuo je danas u moskovskoj bolnici javlja RT.

Ovaj uspješni stručnjak posljednja dva mjeseca liječio se u Moskvi, a pojavilo mu se više različitih tegoba, od kojih su neke bile “potpomognute” COVID-19 od čega se na kraju nije uspio oporaviti.

Kada mu se stanje pogoršalo, prebačen je iz Dagestana u Moskvu gdje je ustanovljeno da ima koronavirus. Par danaskasnije pretrpio je srčani udar te je morao na hitnu operaciju.

Nakon zahvata stavljen je u induciranu komu iz koje se nedavno probudio, neverbalno je odgovarao na podražaje da bi danas izgubio bitku.

Abdulmanap trenirao je Khabiba tijekom njegove čitave MMA karijere u kojoj Nurmagomedov još nema nijedan poraz. Dok je Khabib bio dijete njegov otac je u obiteljskoj kući napravio dvoranu za treniranje, a bio je ekspert u hrvanju i ruskoj borilačkoj tehnici sambo.




Iako nije mogao dobiti vizu i putovati na Khabibove borbe u SAD-u, Abdulmanap je bio njegova najveća podrška, a on i sin bili su u sjajnim odnosima. Khabib je često objavljivao fotografije sa svojim ocem i redovito ga je isticao kao najvažnijeg čovjeka u karijeri.

KHABIBOV OTAC JE ŽIV, ALI JOŠ UVIJEK U TEŠKOM STANJU: ‘Tata, prepoznaješ li me?’

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.