photo:profimedia

NAJPOZNATIJI UFC TROLER OBRUŠIO SE NA KHABIBA! Smatra kako nije želio prijeći u višu kategoriju jer je htio tući male patuljke

Autor: Gordan Šojat

Colby Covington poznati je Američki UFC borac, podržavatelj Donalda Trumpa, zdušno sudjeluje u napadima na Jamesa LeBrona, ali poznato je da općenito ne štedi nikoga.

 




Ovaj je put žestoko napao Khabiba Nurmagomedova kada je izjavio kako bi se novo umirovljeni Dagestanac trebao okušati u višoj kategoriji od one do sedamdeset kilograma.

Khabib koji je svih svojih 29 borbi odradio u lakoj kategoriji imao je uvijek velikih problema sa skidanjem kilograma, a jednom je morao odgoditi nastup jer mu je tijekom tog procesa pozlilo. I za Gaethjea je skidao navodno čak desetak kilograma, zbog čega je došlo i do velike pobune prilikom vaganja kada su mnogi fanovi smatrali kako su suci progledali kroz prste Khabibu.

Covington je tako na svom Instagram profilu postao video u kojem trola Nurmagomedova.




 

”Mislim da Khabib nije prešao u velter zbog mene”,  tvrdi Covington u videu.

”Svi znaju da on inače ima 85 kilograma i da je i od mene veći. Ali ja se borim u svojoj kategoriji i spreman sam se boriti protiv bilo koga, koliko god da je veći od mene. Khabib je htio tući male patuljke”, podrugljivo je poručio Amerikanac.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.