Instagram/ screenshot

NAJBOLJI HRVATSKI TEŠKAŠ BLIZU OSVAJANJA MILIJUN DOLARA: Jedna stvar mu itekako ide na ruku, mogao bi do velikog novca

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Jedan od onih koje očekuje vikend iz snova mogao bi biti Ante Delija, poznati hrvatski teškaš. Očekuje ga velika prilika u polufinalu PFL turnira.

Naime, u noći sa subote na nedjelju borit će se u polufinalu navedenog turnira, a osvajač natjecanja zaradit će čak – milijun dolara.

Ima iskustva, jer Delija je prošle godine izgubio finale, a sad je zapravo u puno boljoj situaciji. U polufinalu se bori protiv Brazilca Renana Ferreire, a drugi polufinalni par u potpunosti se promijenio.

Ozljeda izbacila branitelja naslova

Dakle, prošlogodišnji osvajač Bruno Cappelozza još ranije je otkazao nastup zbog ozljede, a sada je otpao i opasni ruski borac – Denis Goltsov.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ante Delija (@ante_delija)




Pa su upale zamjene koje nisu toliko atraktivne. Umjesto njih borit će se Matheus Scheffel i Juan Adams. Delija je nokautirao Scheffela u prvom kolu ovosezonskog turnira, a Adams je u karijeri na omjeru 10-4 (u UFC-u 1-3).

U svakom slučaju, fortuna je malo pogurala Deliju, vidjet ćemo hoće li to znati iskoristiti, odnosno preciznije, naplatiti…




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.