Foto: Tom Dubravec / CROPIX

NAJBOGATIJI SVJETSKI KLUB ŽELI VATRENOG! Nudi se veliki iznos za Modrićevog nasljednika

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Hrvatska je i dalje hit nakon Svjetskog prvenstva, a popularni Vatreni itekako su tražena roba.

Mislav Oršić ekspresno je završio na Otoku, a sad se sve više piše o transferu Dominika Livakovića, Brune Petkovića, naravno najviše o Jošku Gvardiolu.

A tema je još jedan Vatreni, nasljednik Luke Modrića. Nakon što ga se povezivalo s prelaskom u Real Madrid i Atletico Madrid, Lovro Majer tema je dijela francuskih medija.

Majer na meti velikana

I neki od njih navode da interes za hrvatskim reprezentativnim veznjakom Rennesa pokazuje trenutačno najbogatiji klub svijeta – Newcastle.

Dakle, pisalo se da su dva madridska velikana spremna za Majera izdvojiti 60 milijuna eura, ali i da ga želi Paris Saint-Germain. Majer je pod ugovorom s Rennesom do ljeta 2027. godine i dok se čekala reakcija kluba na ove priče, stigla je nova.

Guliver Image

Tako Media Foot piše da “nakon uspješnog Svjetskog prvenstva nasljednik Luke Modrića” ima novu ponudu. Pozivajući se na svoje izvore iz Premier lige, tvrdi da je cilj Newcastlea spojiti Majera i Brunu Guimaraesa.

Da podsjetimo, Majer je u Rennes stigao prošle godine u transferu vrijednom 12 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama.




Optima Network tag start


Optima Network tag finish




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.