Screenshot/Youtube

‘NADAL, BRATE, PA GDJE JE TVOJA PODRŠKA ĐOKOVIĆU?’ Žestoki napad na popularnog tenisača

Autor: P.V.

Jedan od glavnih “neprijatelja” Novaka Đokovića uvijek je bio, gotovo kroz cijelu karijeru, Nick Kyrgios. No u Melbourneu sve se promijenilo…

Kao da ga je sramota zbog svega što se događa na njegovu tlu. Ponovno je stao na njegovu stranu, ovaj put s kritikom Rafaelu Nadalu i Stefanosu Tsitsipasu.

“Đokoviću je potrebna podrška drugih igrača. Vjerojatno želi podršku od nas drugih igrača, a dobiva je od mene?! Koji vrag… Siguran sam da bi Nadal u sličnoj situaciji tražio podršku od kolega. Tsitsipasu, razumijem da imaš svoje poglede na cijepljenje. Od Andyja Murrayja uvijek možemo očekivati da kaže pravu stvar, a Nadal.. Kako god. Brate, gdje je tvoja podrška za Novaka?” rekao je Kyrgios.

Ne želi šutjeti

Nadal je reagirao ovako:

“Pa malo sam i umoran od svega toga. Tenis je, po meni, silno važan, ali može li biti važniji od trenutka u kojem se svijet trenutno nalazi? Nisam siguran. Svašta smo prošli u protekle dvije godine. Mnogi tenisači ‘nisu preživjeli’ i morali su se odreći tenisa zbog pada turnirskih zarada, putovali smo s krnjom ekipom ili bez ikoga na turnire, mnogi su morali potražiti i psihološku pomoć”, izjavio je Nadal.

Screenshot/YouTube

“Tenis u doba pandemije bio je silno izazovan, a sada kada se osvrnem, jedino rješenje u svemu tome bilo je cjepivo. Moramo biti cijepljeni, radi nas samih, ali i zdravlja tenisa, zdravlja sporta, zdravlja čovječanstva.”, dodao je.

Tsitsipas je rekao da njemu nije “palo na pamet” da se u Australiji pojavi necijepljen.




“Za riskiranje nastupa na Grand Slamu potrebna je hrabrost, no čini se da ne igraju svi po pravilima. Mali postotak njih odlučio je krenuti svojim putem i zbog toga igrači koji su većina izgledaju kao budale”, izjavio je.

 




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.