Screenshot: TV Arena Sport

NA GRADSKOM DERBIJU U SEVILLI: Težak incident, metalna šipka pogodila igrača u glavu, utakmica prekinuta

Autor: Andrija Kačić Karlin

Neviđen skandal i incident u Sevilli na čuvenom gradskom derbiju Seville i Betisa. Njihova utakmica Španjolskog nogometnog kupa, prekinuta je u 40. minuti kod rezultata 1-1. Dogodio se strašan čin, jedan od navijača Betisa nakon pogotka za izjednačenje  bacio je metalnu šipku prema travnjaku i pogodio igrača Seville Joana Jordana u glavu. Koji je isprva ostao na nogama a onda se stropoštao na tlo.

Točnije, Fekir je udarcem direktno iz kornera poravnao na 1-1, a dok je slavio taj pogodak jedan gledatelj je bacio šipku prema terenu koja je doletjela Fekiru u glavu. Sudac Ricardo de Burgos Bengoechea odmah je prekinuo susret, igrači Seville, među kojima je bio i bivši hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić, odmah su se povukli u svlačionicu, dok su domaći igrači Betisa pokušali nagovoriti suca da se dvoboj ipak nastavi, ali bezuspješno.

Inače, Sevillu je u vodstvo doveo Alejandro Gomez u 35. minuti.Pet minuta prije nemilog događaja…

Ranije u subotu plasman u četvrtfinale izborili su Mallorca 2-1 pobjedom protiv Espanyola, Rayo Vallecano 2-1 gostujućom pobjedom protiv Girone te Cadiz koji je boljim izvođenjem 11-eraca sa 4-2 izbacio Sporting iz Gijona. U nedjelju će igrati Baleares – Valencia, u utorak Real Sociedad – Atletico Madrid, a u srijedu Elche – Real Madrid i Athletic Bilbao – Barcelona.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.