Foto: Profimedia

MOURINHO SVE IZNENADIO: Tražila ga Roma, Celticsi, Porto, a on je odabrao ovo

Autor: G.I.Š.

Jose Mourinho nakon otkaza u Tottenhamu i milijunske odštete našao se na meti mnogih Europskih klubova koji su željeli dovesti slavnog Portugalca.

Tako je “The special one” bio na meti Rome, Celticsa, Porta i još nekih klubova no niti jedan nije uspio privoljeti Moua da potpiše ugovor, a i za pretpostaviti je kako se Joseu nije tako brzo preuzimala nova momčad.

No Mourinho je i kada je odlazio iz Tottenhama izjavio kako mu ne treba odmor te kako je uvijek i stalno u nogometu.

Nova uloga

I taman kada su se svi pitali koga će Mourinho preuzeti, Portugalac je sve iznenadio i pridružio se njemu često omraženoj sedmoj sili, novinarima.

Danas je The Sun ponosno objavio kako je Jose postao novi kolumnist tog medijskog koncerna, a uz njih još se pridružio i kao komentator na Talk sport gdje će komentirati Europsko prvenstvo.

Tako je Jose odlučio u potpunosti promijeniti dosadašnji tijek karijere i prebaciti se u novinarstvo, no vjerujemo kako će se ipak uskoro ponovno zaželjeti vođenja neke momčadi.







Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.