Foto: Profimedia

MOURINHO PROGOVORIO O BALEU: ‘Vrijeme na terenu ne može biti poklonjeno, mora se zaslužiti’

Autor: HINA/GIŠ

Činilo se kako će prelazak Garetha Balea u Tottenham kod Josea Mourinha napokon probuditi Velšanina koji je u Realu zadavao velike probleme upravi kluba, a bio je i često na udaru navijača zbog nezalaganja.

No prošlo je već pola sezone a Bale nije našao svoje mjesto u udarnih 11. “Svetaca”, a malu minutažu jedino dobiva u Europa ligi.

Danas je Mourinho napokon progovorio o statusu Bale u njegovom klubu, a riječi trenera ne vjerujemo kako će dobro sjesti ćudljivom igraču.

“Vrijeme na terenu ne može biti poklonjeno, mora se zaslužiti. Svi znamo kakve je probleme Bale imao protekle dvije sezone. Najvažnije je da ste dobri na treninzima, da budete konstantni. On trenira kao i svi ostali, dobrim intenzitetom, pa ćemo vidjeti kako će reagirati. Važno je i samopouzdanje, i ako osjeća da ga ima onda će igrati”, izjavio je Mourinho uoči susreta šesnaestine finala FA kupa protiv trećeligaša Wycombea, koje je na rasporedu u ponedjeljak.

Bale je na posudbi u Tottenhamu do kraja ove sezone, a ako se nešto drastično ne promijeni izgleda kako će se na kraju iste ponovno vratiti u Real s kojim ga ugovor veže do 2022. godine.

 




Autor:HINA/GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.