Foto: Profimedia

MOURINHO O VELIKOM DVOBOJU: Evo zbog čega je oprezan prije Dinama, iznenadio riječima o Maksimiru

Autor: I.K.

Dinamo će svoj novi ovosezonski europski izazov imati u osmini finala Europske lige protiv Tottenhama. Uoči utakmica koje su na rasporedu 11. i 18. ožujka, Zoran Mamić otkrio je što misli o protivniku, a nakon ždrijeba je reagirao i Jose Mourinho.

Veliki portugalski trener na klupi Tottenhama komentirao je Dinamo razgovarajući s novinarima uoči nedjeljnog dvoboja s Burnleyjem u 26. kolu engleskog Premiershipa.

‘Igrao sam protiv njih dok sam vodio Real Madrid u Ligi prvaka. Hrvatski nogomet je hrvatski nogomet. Tu je puno talenta. To je nogometna zemlja’, rekao je Mourinho komentirajući Dinamo, s riječima koje pozivaju na oprez.

Iako se još ne zna hoće li se morati igrati na neutralnom terenu iz opreza zbog tzv. britanskog soja koronavirusa, Portugalac na klupi londonskog kluba najavio je gostovanje u Zagrebu.

‘Dobar stadion. Mislim da ćemo igrati ondje, dobar stadion’, rekao je Mourinho govoreći o maksimirskom stadionu čije su trenutno stanje i obnova bolna tema u Hrvatskoj.

‘Let neće biti dalek, to je blizu’, dodao je Portugalac.

‘Imam pozitivni osjećaj. Najbitnija stvar za nas je doći do četvrtfinala’, zaključio je Mourinho komentirajući završnu fazu Europske lige.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.