Foto: GuliverImage/AP Photo/Bernat Armangue

MODRIĆ PROMAŠIO PENAL, NAVIJAČI RAZOČARANI: Ancelotti pričao o kiksu kapetana Vatrenih, ‘hijerarhija se kod mene zna’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Real Madrid doživljava veliku krizu. Iako su ušli u finale klupskog SP u prvenstvu kasne za Barcelonom te navijači nisu oduševljeni njihovom igrom.

Na udaru kritika je i Luka Modrić. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je gotovo cijeli susret. Zamijenjen je u petoj minuti sudačke nadoknade. Za svoju izvedbu ocijenjen je jednom zvjezdicom (od tri).

Ovako su mediji komentirali njegov nastup: “U sasvim solidnoj utakmici momčad Reala mogla si je priuštiti i promašeni 11-erac, ovoga puta to je učinio Modrić.”

Ancelotti brani Luku

Modrić je promašio penal, a evo što je o tome rekao Ancelotti: “Jasno je da i oni koji su određeni za izvođače nekada moraju promašiti. Luka ih inače puca dobro i hijerarhija se kod mene zna: Benzema i Modrić su prvi izbor, a kada nema njih, to je Asensio.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)




Finale Svjetskog klupskog prvenstva igra se u subotu (20 sati). Protivnik prvaku Europe je saudijski Al-Hilal, koji je polufinalu eliminirao brazilski Flamengo (3:2).

Modić je ovo natjecanje osvajao četiri puta, a zadnji put kada mu je to pošlo za rukom, 2018., uzeo je i titulu najboljeg igrača turnira.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.