Photo: Igor Kralj/PIXSELL

‘MODRIĆ JE DOŽIVIO VELIKI ŠOK’! ‘Kako će se sad koncentrirati na utakmicu!?’

Autor: P. V.

Češka je, nema to više nikakve sumnje, prepuna samopouzdanja. Dobili su Škotsku u prvoj utakmici 2:0 i sad nosom “paraju oblake”…

“Hrvatski kapetan doživio je šok. Hoće li se moći koncentrirati protiv Češke”, naslov je teksta koji piše o odlasku Sergija Ramosa iz Reala.

Naime, znaju u Češkoj da su Modrić i Ramos poznati veliki prijatelji, pa se Sport.cz pita hoće li odlazak bivšeg kapetana iz Reala nakon 16 godina utjecati na Modrića u susretu protiv Čeha.

Nije u najboljem stanju

“Kapetan Hrvatske nije u najboljem stanju. Jako ga je pogodio odlazak dugogodišnjeg suigrača i velikog prijatelja iz Reala. Zajedno su igrali devet godina i Modrić je jako teško prihvatio činjenicu da s njim više neće igrati u istom dresu”, stoji u tekstu koji je potom prenio Modrićevu objavu na Instagramu u kojoj se oprostio od Ramosa.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Nije to sve što su “saznali”

“Prema nekim izvorima, u hrvatskoj reprezentaciji postoje tenzije između mladih i starijih igrača. Hoće li i to utjecati na njihovu izvedbu večeras protiv Češke?” piše Sport.cz.

Odgovorit se može na samo jedan način…




Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.