Photo: Profimedia

MODRIĆ I SUIGRAČI DAREŽLJIVI U KRIZI! OVO ĆE JAKO ODJEKNUTI! Solidarnost s klubom igrači izrazili odricanjem od premija

Autor: Gordan Šojat

Svakog dana iznenadi vijest kako su ipak i nogometne zvijezde realni poslovni ljudi koji svoje nagrade i zasluge temelje na vlastitim postignučima i realnoj situaciji. Tako je Pep kazao kako obnova ugovora s Cityem ovisi samo hoće li on ispuniti zahtjeve “Građana”, a igrači Rela otišli su i korak dalje u odnosu s poslodavcem.

Naime, Cope druga najslušanija radio-postaja u Španjolskoj, koju svakodnevno prati tri milijuna ljudi, objavila je vijest kako su igrači Madridskog Reala odustali od premija za osvojene trofeje u protekloj sezoni.

Prijedlog je došao od kapetana Sergia Ramosa i bio je prihvačen od svih igrača Reala. Los Blancosi su se u korist kluba odrekli premija koje im je Real morao isplatiti za trofeje osvojene prošle sezone. Svaki igrač Realu donirao po milijun eura, jer je nagrada za naslov u La Ligi 700.000 eura, a za osvajanje španjolskog Superkupa  300.000 eura.

Ovim potezom pokazalo se kako funkcionira veliki klub u kojem igrači kao profesionalci sami pružaju pomoć kolektivu koji je pogođen isto kao i drugi korona krizom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.