Foto:Profimedia

MODRIĆ I DRUŠTVO ZATRESLI PLANET BARCA: Koeman napravio potez koji nitko nije očekivao!

Autor: Nino Matić

Nizozemac Ronald Koeman  izgubio je svoj prvi El Clasico kao trener Barcelone. Real je na Nou Campu pobijedio sa 1:3 i zadao joj jak udarac drugim uzastopnim porazom u Primeri i užasno lošim ulaskom u novu sezonu.

Za kaznu ili za nagradu, kako se uzme  Koeman je za danas planirao trening u 11 sati u sportskom kompleksu Barcelone, ali je u posljednji trenutak sve odlučio odlučio otkazati i svojim je  igračima slobodan dan.

Ipak, neće svi prvotimci danas biti slobodni zato smo i napisali nekome nagrada a nekome kazna. Nizozemac je odlučio kazniti četvoricu igrača koji će se morati pojaviti u kampu Ciutat Esportiva i trenirati sa B momčadi.

Kažnjeni su Riqui Puig, Carles Aleñá, Junior Firpo and Matheus Fernandes, dok na spisku nema Ronalda Arajua koji će igrati u Ligi prvaka protiv Juventusa nakon suspenzije Gerarda Piquea zbog crvenog kartona zarađenog u  1. kolu.

Tako su današnjeg treninga oslobođeni starteri protiv Reala plus Dembélé, Griezmann, Braithwaite i Trincao te Sergi Roberto.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.