Photo: Profimedia

MODRIĆ I DALJE BLISTA, TRENER ZADOVOLJAN: ‘Mislim da smo zaslužili i više!’

Autor: Ivor Krapac

Real Madrid nastavio je podizanje forme dolaskom do boda u svojoj drugoj ovosezonskoj utakmici u Ligi prvaka. U Mönchengladbachu je bilo teško, domaća Borussia vodila je s 2:0, no Real je golovima Benzeme i Casemira u završnici utakmice stigao do 2:2.

Realovi igrači držali su konce igre u svojim rukama i često su prijetili domaćoj momčadi, s čak 21 udarcem prema golu protivnika, šest u okvir gola. Posjed lopte bio im je na 64 posto, no svi pokazatelji koji su išli u njihovu korist došli su do izražaja tek u razdoblju kad je na terenu bio i Luka Modrić, kojeg je Zinedine Zidane uveo u igru u 71. minuti.

Posljednjih 20-ak minuta nije bilo puno, ali ispalo je dovoljno da najbolji hrvatski nogometaš u ocjenama čitatelja Marce bude prvi u Realovim redovima u utakmici u Njemačkoj. Modrić je jutro nakon utakmice imao 1,7 tisuća pozitivnih i samo 93 negativna glasa Marcinih čitatelja, što ga je stavilo na vrh među suigračima u dolasku do boda.

Između ostalog, sjajni Vatreni to je zaslužio pokretanjem akcije kojom je Real došao do konačnih 2:2. Modrić je u sudačkoj nadoknadi preciznim centaršutom pronašao Sergija Ramosa, a Ramos je glavom proslijedio loptu do strijelca Casemira.

Nakon takvog ishoda, trener Zidane bio je zadovoljan reakcijom svoje momčadi.

‘Rezultat pokazuje karakter koji imamo’, opisao je Francuz na Realovoj klupi.

‘Zavrijedili smo ovaj bod, ali mislim da smo zaslužili i više. Sviđa mi se reakcija koju smo imali’, dodao je Zidane.




‘Bilo je puno dobrih stvari, a nema lakih utakmica. Ako ćemo igrati ovako, napravit ćemo dobar posao i proći ćemo u eliminacijsku fazu natjecanja’, vjeruje Realov trener.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.