FOTO: Instagram / Stipe Miočić

MIOČIĆ NAJAVIO POTENCIJALNI SPEKTAKL: ‘Prihvatio bih tu borbu istog trena. I brzo bih je završio’

Autor: J.V.H.

Najopakiji čovjek na planeti Stipe Miočić gostovao je u podcastu Chrisa Van Vlieta. Tom su se prigodom voditelj i prvak teške divizije najveće MMA organizacije na svijetu dotakli brojnih tema ali širu publiku ipak najviše zanima potencijalna je borba s Brockom Lesnarom.

Bivšem teškaškom prvaku UFC-a istekao je ugovor s organizacijom WWE, što znači da su mu vrata MMA svijeta širom otvorena, a posljednjih se mjeseci šuška o njegovim mogućim protivnicima.

Stipe je u razgovoru potvrdio da bi bez razmišljanja prihvatio borbu s njim.

“Naravno, borit ću se protiv bilo koga, to je neupitno. Nije me briga. Prihvatio bih tu borbu istog trena. I brzo bih je završio”, rekao je Miočić, a kad ga je domaćin pitao znači li to da bi nokautirao Lesnara u prvoj rundi, Stipe je kratko odgovorio: “Vidjet ćemo”.

 

Međutim Lesnara su kontaktirali iz konkurentskog Bellatora s prijedlogom borbe protiv čuvenog Fedora Emelianenka.

“Ako se želi boriti s Fedorom, mi to možemo srediti”, rekao je predsjednik Bellatora Scott Coker.




Lesnaru su međutim 43 godine, a budući da se od UFC-a oprostio zbog dopinške afere iz 2016., prethodno bi morao početi s antidopinškim testovima. Na njima bi morao imati negativne rezultate u razdoblju od šest mjeseci prije nego bi dobio dopuštenje za povratak u oktogon pa je samim time njegov povratak vrlo diskutabilan, iako s marketinške strane gledano isplativ. Pitanje je koliko izdašna ponuda može istjerati medu iz šume – u kavez.

I Stipe je shvatio moć i važnost (samo)promocije koja ide uz borbe, pa u vremenu između priprema za mečeve, uživanja s kćerkicom i poslovnih obveza, objavljuje i marketinški sadržaj na društvenim mrežama. Trenutno ga na Instagramu prati 1,3 milijuna obožavatelja pa ako još niste, “zapratite” Stipu.

TRUMP NEĆE PROPUSTITI SPEKTAKL UOČI IZBORA: Njegov adut na Putinovog neporaženog pulena!




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.