Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

MIJATOVIĆ ZARATIO SA ZIDANEOM ZBOG MODRIĆA: ‘Ne razumijem zbog čega je Luka Modrić zamjena. Kada je na terenu, njegovi igrači imaju više samopouzdanja’

Autor: Gordan Šojat

Zizu je očito odlučio dozirati igre svog najboljeg igrača Luke Modrića nakon što ga je i ovaj put ostavio na klupi za pričuve do 78. minute kada je zamijenio Krossa.

Iako momčad bolje izgleda s Hrvatskim kapetanom trener Blancosa očito ima svoj plan za Luku ali s njim se ne slaže legenda Real Madrida Peđa Mijatović.

Tako je za Španjolski El Larguero Mijatović iznio svoje čuđenje oko ne postavljanje Modrića u prvu postavu.

“Ne razumijem zbog čega je Luka Modrić zamjena. Kada je na terenu, njegovi igrači imaju više samopouzdanja. No odluke ipak donosi Zidane. Unatoč svojim godinama on je sjajan profesionalac. Ne znam ima li Kroos takvu prednost nad Modrićem. Ovo je moje osobno mišljenje. Ne igra velike utakmice i siguran sam da to Luku smeta”, rekao je Mijatović te time podgrijao sumnje u Zidanove odluke.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.