FOTO: Reuters

MICHAEL SCHUMACHER PREMJEŠTEN U PARIS NA TRETMAN: Njegova agentica otkrila zašto je njegovo stanje obavijeno velom tajni

Autor: Mario Lacković

Jedan od najboljih auto-moto vozača svih vremena Michael Schumacher primljen je u prestižnu parišku bolnicu Georges-Pompidou gdje će biti podvrgnut tajnom tretmanu.

Schumachera su pod velom tajni prevezli iz Ženeve u Paris, pod jakim mjerama osiguranja. Viđeno je kako su nosila na kojima su ga unijeli u zgradu bila prekrivena prekrivačem tamnoplave boje koji je potpuno prekrio njegovo lice i tijelo. Ono što se pretpostavlja je da će biti podvrgnut tretmanu stanične terapije za liječenje bolesti srca. Glavni stručnjak je doktor i profesor Philippe Menasché. Šef je i Instituta za mozak i kralježnicu u bolnici Pitié-Salpêtrière u Parizu i glavni za ovu metodu lječenja.

A njemački Bild otkriva da to nije prvi put da je šampion Formule 1 došao na tretman u tu parišku kliniku. Već je najmanje dvaput dolazio, svaki put helikopterom.

I svaki put, pa tako i jučer, u bolnici je bio prijavljen pod lažnim imenom.




FOTO: AP

Ovo je prvi puta da su javnosti poznate informacije o njegovome lječenju. Prije se samo pretpostavljalo kako se liječi u obiteljskom domu u Ženevi. Njegova agentica Sabine Kehm otkrila zašto su se informacije krile od javnosti.

“Michael je veoma privatna osoba. Mediji nisu izvještavali o privatnom životu Corrine i Michaela. Jednom dok smo pričali samo mi je kratko rekao: Ne moraš me zvati za sljedeću godinu, ja hoću nestati. Mislim da mu je bio san da odjednom samo nestane. Zbog toga poštujem njegove želje i ne izdajem informacije o njegovom stanju van.”

Michael i dalje ne može hodati ni stajati, ali navodno njegovo stanje ide na bolje.




Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.