stock

MIAMI HEAT POVEO S 2-O U SERIJI PROTIV PACERSA! Duncan Robinson briljirao

Autor: HINA

Košarkaši Miami Heata na pola su puta do plasmana u polufinale Istočne konferencije doigravanja NBA lige nakon što su u seriji do četiri pobjede poveli sa 2-0 protiv Indiana Pacersa, u drugom njihovom susretu Miami je bio bolji sa 109-100.

Do pobjede su igrači Heata stigli ponajpije odličnim šutom za tricu od čak 51.4 posto, pogodili su 18 od svojih 35 pokušaja s distance, a briljirao je Duncan Robinson koji je pogodio sedam od svojih osam šutova za tri.

Robinson je i predvodio strijelce Miamija sa 24 koša, a odličnu podršku imao je i od dvojice svojih iskusnih suigrača, Goran Dragić ubacio je 20 poena, a Jimmy Butler je uz 18 pogodaka imao još sedam skokova te šest asistencija.

Kod Pacersa najefikasniji je sa 22 ubačaja bio Victor Oladipo, dok su po 17 dodali Malcolm Brogdon i Myles Turner. Igrač koji je briljirao na početku nastavka sezone u Orlandu T.J. Warren zaustavio se na 14 koševa promašivši svih pet šutova za tricu.

IZNENAĐENJE U ‘BALONU’: I s manjom minutažom Dončića Dallas srušio Clipperse




Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.