Foto: Profimedia

MESSI OPET ŽESTOKO UDARIO NA BARCELONU: ‘Više me ništa ne iznenađuje’

Autor: I.K.

Lionel Messi nije sretan zbog toga što Luis Suarez više nije u Barceloni, a zasigurno nije zaboravio ni na ovoljetnu priču o svojem odlasku koji se nije ostvario. Nakon što je Suarez prešao u Atletico Madrid, Messi je na Instagramu poslao poruku svojem dobrom prijatelju i dosadašnjem suigraču, ali pritom je imao nešto za reći i o odnosu kluba prema najvažnijim igračima.

View this post on Instagram

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas… Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

‘Još sam ranije bio svjestan kako ću se osjećati, ali nakon što sam ušao u svlačionicu sve mi je postalo još jasnije. Bit će mi teško jer više neću dijeliti dane s tobom, kako na terenu, tako i van njega. To će mi puno nedostajati. Prošlo je puno godina i suigrača, puno ručkova i večera… Puno stvari koje nikad neće biti zaboravljene iz svih naših zajedničkih dana’, napisao je Messi u svojoj objavi.




‘Bit će teško vidjeti te u dresu drugog kluba, a još više igrati protiv tebe’, nastavio je Argentinac o Suarezu, a potom se okrenuo načinu kako se u katalonskom klubu opraštaju od svojih velikana.

‘Trebali su te slaviti zbog stvari koje si napravio. Bio si jedan od najvažnijih igrača, među najzaslužnijima za velike uspjehe cijele momčadi, a bio si velik i individualno. Umjesto toga, izbacili su te na ovakav način. No, više me ništa ne iznenađuje’, zaključio je Messi, koji se nada da će Suarez imati bolji status u novom klubu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.