Megapopularna hobotnica Paul dobila ‘vidovite’ nasljednike

Autor: Totalsport

Hobotnica nazvana Paul oduševila je nepogrešivim pogađanjem rezultata na Svjetskom prvenstvu 2010. godine, ali se nakon toga ''preselila na nebeski akvatorij''.

Svima onima koji se ne žele osloniti na statistike, činjenice i predviđanja stručnjaka, u pogađanju rezultata na skorašnjem Europskom prvenstvu u nogometu pomagat će ukrajinski prasac i poljska slonica…

Hobotnica nazvana Paul oduševila je nepogrešivim pogađanjem rezultata na Svjetskom prvenstvu 2010. godine, ali se nakon toga ”preselila na nebeski akvatorij”.

Preminulog Paula nasljedit će dvije životinje iz zemalja domaćina Europskog prvenstva. Ukrajinski dvogodišnji prasac, maštovito nazvan Psychic Pig, autohtona ukrajinska vrsta rasplodnog prasca, bit će smješten u posebno izgrađenoj kući u središtu Kijeva, nedaleko Olimpijskog stadiona.

Uoči svake utakmice, pred njega će biti stavljena dva pladnja s hranom, označena sa nacionalnim zastavama reprezentacija koje igraju.

S druge strane, Poljska će se osloniti na slonicu Cittu, koja je ”prošla kvalifikacije” u zoološkom vrtu u Krakowu, jer je točno predvidjela pobjedu Chelseaja u finalu Lige prvaka. Prije svake utakmice, bit će joj ponuđene dvije jabuke ukrašene s nacionalnim bojama reprezentacija koje će odmjeriti snage…

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.