Foto: Profimedia

MEDIJI VRIŠTE O REALOVU DEBAKLU: Nikad ovako žestoke reakcije! Modrić i društvo su dotakli dno

Autor: N.M.

Poraz i sramotno ispadanje iz kupa  od trećeligaša uzdrmalo je planet Real i trenera Zidanea. A ono što je uslijedilo je su nikad gore i žešće kritike prema Realu od strane uvijek oštrih i kritički raspoloženih španjolskih medija. No ovaj su puta  doista bili više nego žestoki u reakcijama.

Kao i uvijek najgora i najžešća u komentaru bila je već tradiocionalno Marca koja je napisala da je ovo Zidaneovo finače s Realom. A kad misle finale onda to podrazumijeva  otkaz i odlazak s klupe Kraljevskog kluba Francuza.

 “Ovo je kraj Zidaneova ciklusa u Real Madridu”, stoji u naslovu Marcinog komentara.

“Uprava Reala neće donijeti drastičnu odluku odmah, pričekat će kraj sezone i onda lansirati novi Real Madrid, ali u tom novom Realu neće biti nekih sadašnjih glavnih protagonista. Real za sada još može osvojiti prvenstvu i Ligu prvaka, ali veće su šanse da se to neće dogoditi dok je tamo Zidane i pojedini istrošeni igrači”, piše Marca.

Marca Screenshot, El Mundo Deportivo Screenshot

 

Marca dalje u tekstu piše da igrači više toliko pogovorno ne slijede Zidanea i njegove ideje, a Zizou je poslao na travnjak potpuno krivu i čudnu momčad, zato je i reakcija bila takva.

“Zidane ne planira dati ostavku, a Uprava više sluša srce nego pamet. Zidane je posrnuo u još jednom natjecanju i to samo tjedan dana nakon neuspjeha u drugom, Superkupu, a problem je u tome što Real nije navikao probaviti dva takva poraza u samo šest dana”.




“Trenutno, Real Madrid nije na ispravnoj stazi, a signali koje šalje znače potpuni gubitak povjerenja u trenera. Sve to je demonstrirano protiv Alcoyana, u utakmici u kojoj trener na kraju 90 minuta nije uspio pronaći rješenje za trećeligaša. Zidaneu je uspjelo da se veći dio njegove grupe ne osjeća ugodno. Na teren je poslao igrače s kojima proteklih mjeseci nije imao dobar odnos, igrače koje je zanemario i blokirao im ulazak u prvih jedanaest, igrače koji su postali sporedni”, secira Marca Reala nakon sinoćnjeg debakla.

Onda je Marca za kraj brutalno završila analizu s nikad žešćom opaskom da je Real dotaknuo samo dno.

“Tišina koja je uslijedila nakon ovog poraza najbolji je primjer da je ova momčad dotakla dno. Real je jurio prema katastrofi, a od trenera nije stizala poruka koja bi momčad vratila na pravi put. Udaljenost između igrača i trenera sve je veća i veća. Isto tako, kritici su podložni i neki igrači. Postoje oni koji su već odavno prešli svoj zenit i koji nemaju budućnost u Realu. Marcelo i Isco jasan su primjer tih igrača. Realov ultimativni cilj mora ostati posvećenost mladim igračima, a to se izravno kosi sa Zidaneovom idejom”, zaključuje Marca svoj tekst o sinoćnjoj Realovoj bruci i sramoti koja će teško biti isprana.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.