Photo: Profimedia

MCGREGOR POTPUNO POLUDIO: Brutalno izvrijeđao suparnika, meč pod upitnikom

Autor: GIŠ

Conor McGregor na svom Twitter profilu izvrijeđao je budućeg suparnika Dustin Poirier i kako izgleda od njihove borbe koja se trebala dogoditi 10. lipnja neće biti ništa.

Okidač brutalnom vrijeđanju bila ja obećana donacija od strane McGregora, koju je potonji obećao uplatiti na zakladu “The good fight”, koju vodi Poirier, a na kojoj se unaprijed McGregoru zahvalila i njegova supruga.

Kako se doznaje, Irac je obećao uplatu na zakladu od pola milijuna eura, no ista nikada nije sjela na račun pa ga je Poirier javno prozvao.

Brutalno vrijeđanje

“Gotov si, seljačino. Zašto mičeš ušima? Ti je*ena seljačino mrtvog mozga. Pola milijuna dolara bez jasnog plana. Kako da ne, budalo. Vjerojatno baš i ne znaš s novcem. Borba otpada. Borit ću se s nekim drugim. Sretno s tvojim starim ugovorom”, napisao je McGregor pa nadodao:

“Moj tim pazi na to da svaka donacija bude smislena, svi znaju da sam darežljiv. Mozgom ćeš platiti ovaj pokušaj da okaljaš moje ime. Kujo. Mala kujo”, završio je McGregor.

Cijela prijepiska krenula je od Poiriera koji je napisao:




“Zahvalili smo mu se jer nas je njegov tim kontaktirao u tjednu borbe kako bi pokrenuli čitav postupak, ali nas ignoriraju u posljednja dva mjeseca nakon meča. Moja zaklada od tada ih je kontaktirala tri puta, ali odgovor nismo dobili. Već smo prešli preko toga i nastavili dalje! Uskoro ćemo objaviti naš sljedeći veliki cilj”.

McGregor je na to odgovorio:

“Donacija, a ne dug. Čekali smo planove koji bi nam rekli što će se točno dogoditi s tim novcem, a iste nismo nikad dobili. To radim sa svim donacijama. Moram točno znati gdje će otići svaki dio uplate. Inače ta lova nestane. To je, nažalost, slučaj s puno ovakvih zaklada. Izabrao si McGregora prije nego pojas i to pokazuje da sam bio u pravu”.

Inače meč njih dvojice trebao je biti glavna borba večeri, a što će biti nakon svega ostaje nam za vidjeti mada se sigurno nešto ima za pitati i Danu Whitea.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.