Instagram

MARIO MANDŽUKIĆ ZA TELEVIZIJU AC MILANA: ‘Meni ambicije nisu problem, problem je kada ih nema!’

Autor: Andrija Kačić Karlin

Mario Mandzukić gostovao je na klupskoj televiziji AC Milana. Vidno raspoložen odgovarao je na pitanja brzopotezno i kristalno jasno:

Zašto ste odabrali AC Milan? 

“Postoji nekoliko razloga. Jedan od njih je povijest ovog kluba i mogućnost ostvarenja mojih ambicija. Svi znamo za što se Milan zalaže. U posljednje vrijeme vrijedno sam radio kako bih zaslužio poziv iz važnog kluba poput Milana”.

Jeste li spremni za igru?

“Uvijek sam spreman. U posljednje vrijeme puno treniram. Moja rodbina dobro zna da sam se jako zalagao za pridruživanje velikom klubu i ponovno osvajanje trofeja. Tako da se Milan ne mora brinuti za mene”.

O Kjaeru:

“Drago mi je da je Simon Kjaer ovdje. Imao sam priliku igrati s njim u Wolfsburgu i imam lijepo sjećanje na našu suradnju. Simon je dobar čovjek i drago mi je što mogu ponovno raditi s njimW.




O Rebiću :

“Nazvao sam ga prije 2 dana. Bio je to brz razgovor. Rekao sam mu da ću mu se uskoro pridružiti u Milanu”.

O Ibrahimoviću :




“Gledam ga od malih nogu. Drago mi je što mogu igrati s njim u istoj momčadi. Oboje smo gladni pobjeda. Mislim da će naša suradnja ići dobro”.

O ambicijama:

“Klub poput Milana uvijek ima velike ambicije i ciljeve. Navikao sam i ne stvara mi probleme. Sad sam ovdje i dat ću sve od sebe”.

O položaju Milana:

“Milan je jedinstveni klub. Povijest ovog kluba je nevjerojatna. Ovdje su igrali pravi prvaci. Nisam jedina osoba koja je fascinirana Milanom. Cijeli svijet je fasciniran ovim klubom. Radujem se novom početku”.

Poruka fanovima:

“Dat ću sve od sebe i pokušat ću s ponosom predstavljati ove boje u svakoj utakmici. Jamčim velike stvari”!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.